Bucura-te de un pensat Piata Romana de cea mai buna calitate

Spread the love

Nu-i asa ca atunci cand incercam sa ne pensam singuri parca rezultatul nu iese asa de multumitor ca atunci cand mergem la un salon specializat in astfel de treburi? Mereu mai ramane un fir de par rebel nelalocul sau sau uneori smulgem mai mult decat trebuie.

De fiecare data ne confruntam cu aceeasi frica: riscul de a nu fi egale. E un risc destul de mare pe care trebuie sa ti-l asumi din moment ce alegi sa te pensezi singura.

Insa, de ce sa ne chinuim sa facem acest lucru cand putem foarte bine sa mergem la o sedinta de pensat Piata Romana si sa ne bucuram de un rezultat mult mai bun decat daca am incerca sa ne facem singure acasa.

Nu te-ai saturat si tu de sprancenele inegale?

Portrait of a young girl enjoying a healthy skin treatment at a spa resort.

Inainte de toate, trebuie sa-ti mentionez ca sprancenele sunt (poate chiar) cea mai expresiva componenta a fetei. Cu ajutorul sprancenelor ne exprimam uimirea, neplacerea, dorinta, indignarea, superioritatea sau chiar ingrijorarea. Nu-i asa ca atunci cand ne aflam cu grupul de prieteni tot ce trebuie sa facem este sa ridicam dintr-o spranceana cand suntem suspiciosi sau cand pur si simplu vrem ca interlocutorul nostru sa repete ceea ce a spus inainte? Bineinteles, aceste gesturi sunt specifice mai mult grupurilor de prieteni, dupa cum cred ca ti-ai dat si tu seama, dar ceea ce am vrut sa subliniez aici este cat de expresive sunt sprancenele.

Si, pentru ca ies atat de mult in evidenta in timpul unei conversatii fizice, trebuie sa ne asiguram ca au o forma cat mai egala, cat mai frumoasa si care sa se potriveasca cat mai mult cu noi, cu personalitatea noastra. Felul in care ne afisam in fata celorlalte persoane spune multe lucruri despre noi. Asa ca cel mai bine este sa nu transmitem semnale gresite in legatura cu cine suntem.

Pensarea este meticuloasa, nimeni nu poate contesta acest lucru, de aceea a inceput sa fie tot mai frecventata epilatul cu ceara in zonele sprancenelor pentru a extrase surplusul de par. O astfel de practica este mai bine sa o lasam in seama persoanelor specizate in acest domeniu si sa nu ne aventuram, mai ales daca nu avem o oarecare experienta inainte.

Pensarea este mult mai echitabila in cazul in care este forma de un surplus mic de par, care poate fi indepartat imediat. Deci, dupa ce te epilezi cu ceara, poti reveni cu penseta pentru a extrage parul ramas inestetic. Pentru a face acest lucru iti trebuie indemanare, indemanare cu care nu suntem inzestrati cu totii, din pacate, de aceea este nevoie de un ajutor din exterior care sa ne ajute sa indeplinim cu brio acest task.

Rezultat final trebuie sa fie unul multumitor si care sa te implineasca. Sa pleci de la acel salon mult mai fericita si sa iti doresti sa revii tot acolo data viitoare cand vei avea nevoie. Nu te teme sa vizitezi un astfel de salon daca stii ca singura nu te descurci asa de bine.

Avand in vedere toate cele mentionate in randurile de mai sus, bucura-te si tu de un pensat Piata Romana de calitate. Nu risca sa faci acest lucru de una singura, in cazul in care stii ca nu stapanesti atat de bine ceea ce este de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>