Lenjerie de pat bumbac Jersey – bucura-te de un somn linistit si odihnitor

Spread the love

Stiai ca somnul este foarte important si nu trebuie neglijat sub nicio forma? Studiile arata ca intre 22:00 si miezul noptii, corpul nostru secreta melatonina care este responsabila pentru o functionare optima. Daca alegi mereu sa nu dormi in acest interval sau se intampla sa te tot trezesti dintr-un motiv sau altul, pot aparea probleme psihice, insomnii, dificultati in concentrare si in atentie.

Astfel ca somnul nu trebuie sa fie un subiect lasat la o parte, fiind in stransa legatura si cu spatiul in care dormim. Trebuie sa fie cat mai potrivit pentru noi, asternuturile in care dormim trebuie sa fie realizate dintr-un material care sa nu provoace neplaceri, iritatii sau probleme respiratorii. Pentru aceasta situatie exista o solutie foarte buna: bumbacul. Achizitioneaza-ti o lenjerie de pat bumbac Jersey si te vei bucura de un pat confortabil si de o atmosfera placuta. Bumbacul este materialul bun la toate, mai ales din acest punct de vedere, pentru ca pielea corpului noastru la fel ca si fata intra in contact direct cu materialul lenjeriei de pat in care ne petrecem toate orele de somn. Nu ar fi prea sanatos daca acel material a fost tratat cu diverse substante nocive care sa ne faca rau odata cu trecerea timpului atat la nivelul pielii, cat si la nivelul canalului respirator.

De asemenea, nu este recomandat niciun alt material pentru persoanele astmatice, pentru ca le pot ingreuna destul de mult canalul respirator.

Asadar, de ce sa alegem intotdeauna bumbacul atunci cand vine vorba de lenjeria de pat?

Pentru ca rezista bine la apa. De fapt, bumbacul are o putere mare de absorbtie a apei, astfel ca daca transpiri in timpul noptii nu te vei simti neplacut, ci din contra, pielea iti ramane neteda. Bumbacul este recomandat si pentru copii micuti, dar si pentru persoanele foarte in varsta. De asemenea, materialul nu sufera deteriorari la spalarile dese. Poti spala lenjeria de pat ori de cate ori este nevoie fara sa ai surprize neplacute cum se intampla in cazul materialelor sintetice. Acestea se deterioreaza, capata un miros si o textura complet neplacuta si isi pierd din calitatea pe care o prezentau la achizitionare. Nu se intampla insa si in cazul bumbacului la fel. Acesta ramane la fel de placut la atingere ca in prima zi, la fel de eficient, la fel de pufos si nu prinde odata cu trecerea timpului un miros neplacut sau o textura „tocita”.

Bumbacul este un material care nu face rau nici planetei. Pe langa faptul ca este un material care este eficient pentru pielea noastra, acesta nu polueaza planeta, nu distruge mediul inconjurator. Bineinteles, acest lucru depinde foarte mult si de felul in care a fost cultivat, daca au fost folosite substante nocive. In cele mai multe cazuri nu se intampla asa, dar este totusi mai sigur sa apelam la firme de incredere care pun accentul pe calitate si pe protejarea mediului. Cel mai probabil, activitatea acestora este sigura si pentru mediul inconjurator. Daca nu prezinta incredere, cel mai bine este sa evitam din doua considerente: pentru a ne face noua un bine, dar si planetei.

Asadar, daca iti doresti sa iti achizitionezi o noua lenjerie de par, alege cu incredere o lenjerie de pat bumbac Jersey, datorita calitatii materialului, datorita faptului ca iti protejezi sanatatea, dar si mediul inconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>