Cum putem inchiria o masina?

Spread the love

In majoritatea cazurilor serviciile de ,,rent a car” sunt solicitate de catre persoanele care au perioade de sedere scurte, intr-un oras anume, acestia aleg sa calatoreasca cu avionul pana in orasul respectiv, iar inainte de asta se intetereseaza cu ce se vor deplasa dintr-un loc in altul pentru a-si indeplini nevoile calatoriei.

Sunt foarte mult firme de inchirieri auto, iar multe dintre ele va sunt recomandate online, atunci cand faceti check in-ul. Daca ajungeti in aeroport si inca nu stiti cu ce o sa va deplasati prin oras sau prin imprejurimi, sa stiti ca in toate aeroporturile exita un stand mare pe care scrie ,,RENT A CAR”, insa nu reprezinta si cea mai ieftina varianta. Este indicat sa va interesati cu 2-3 zile inainte si sa va faceti o rezervare, prin aceasta modalitate masina dorita o sa va astepte in parcare si puteti pleca imediat, fara costuri suplimentare.

Preturile pornesc de la 50 de lei pe zi, masinile sunt dotate cu sistem de climatizare, sistem gps si cauciucuri specifice sezonului. Pe langa pretul de inchiriere dumneavoastra trebuie sa suportati si cheltuiala pentru combustibil. Masina la inchiriere are rezervorul plin iar dumneavostra trebuie sa o predati la fel.

Preturile pot varia in functie de modelul masinii pe care il alegeti, iar costurile dumneavoastra la fel. Daca doriti o masina cu care sa ajungeti doar din punctul A in punctul B, costurile vor fi reduse. Daca doriti o masina care sa va ofere mult mai mult confort, pretul va fi mai ridicat.

Daca avem multi kilometri de facut cu aceasta masina inchiriata este indicat sa alegem o masina cat mai economa. Pentru a inchiria aveti nevoie doar de un buletin si de permis de conducere. Perioada de inchiriere este de minim o zi.

Daca ati facut actele de inchiriere pe o perioada de 5 zile spre exemplu, iar dumneavostra mai aveti nevoie de inca o zi sau doua, nu este nicio problema, trebuie doar sa anuntati telefonic, nu este nevoie sa va intoarceti la sediul firmei pentru a intocmi alte acte. Acelasi lucru este valabil si pentru situatia in care doriti sa predati masina cu doua zile mai devreme, se recalculeaza tariful si dumneavostra platiti atat cat v-ati folosit de masina.

In general, pentru inchirieri de 2-3 zile, firmele recomanda masinile mici, economice si cu un consum redus pentru ca sunt mult mai usor de manevrat intr-un oras pe care nu il cunosti foarte bine sau deloc. GPS-ul nu este intotdeauna prietenos si te poate conduce pe niste stradute unde gasesti foarte greu un loc de parcare sau unde mereu se formeaza un blocaj rutier.

Aceste companii au si criterii de fidelizare si ofera reduceri substantiale pentru clientii fideli. Tot odata de la inchirieri de peste 20 de zile, pretul per zi va scadea substantial.

Politica acestor firme  de inchirieri auto este una foarte prietenoasa si maleabila, toate masinile au asigurare casco pentru ca sunt constienti ca se pot intampla multe lucruri in trafic iar de cele mai multe ori clientul nu are nici cea mai mica vina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>