Ce scaune horeca se potrivesc cu modelele de masa alese

Spread the love

Multitudinea de modele de scaune din care puteti alege cand amenajati locatia dumneavoastra poate fi coplesitoare la prima vedere, dar aceasta poate fi transformata intr-un atu printr-un proces de selectie pe baza a cateva criterii esentiale. Astfel, se va avea in vedere atat designul general al spatiului, piese de mobilier deja achizitionate sau care se intentioneaza a fi achizitionate, bugetul alocat acestora. Independent de acestea, veti dori sa va asigurati ca scaunele ce vor fi folosite ofera atat confort in utilizare, cat si siguranta, deoarece nu veti dori sa aveti vreun incident neplacut cu ele. Este bine sa verificati cat mai temeinic, proband cat de comfortabile sunt, de asemenea calitatea materialelor si a imbinarilor pentru a le asigura clientilor o experienta placuta care sa ii atraga in localul dumneavoastra si pe viitor.

scaun horecaIn functie de tipul locatiei unde urmeaza sa fie puse scaunele horeca, acestea pot fi scaune pentru luat masa, pentru cafenele, baruri, bistrouri, terase, Sali de conferinte, fiecare cu dimensiuni, stiluri si caracteristici specifice. Probabil vor fi necesare si scaune care sa fie pliante, sau care sa poata fi stivuite pentru o mai mare flexibilitate, asa ca este bine sa aveti in vedere si acest factor. Nu in ultimul rand, folosirea lor in interior sau in exterior implica mici diferente intre ele.

Cercetand modelele si variantele de mobilier existente pe piata, veti observa ca aveti posibilitatea sa combinati diferite tipuri de blaturi de masa, picioare de masa, si scaune, pentru a va asigura ca spatiul dumneavoastra este folosit in mod optim, oferind totusi suficient spatiu si confort clientilor, si ca ofera suficienta flexibilitate pentru a deservi diferite grupuri si categorii de clienti.

Indiferent ca vorbim de scaune pentu bar, cafenea, sau restaurant, paleta de materiale disponibile este una variata, de la lemn natural, metal, plastic, ratan, laminate, rasini, scaune tapitate.

Cel mai des intalnite sunt scaunele cu cadru de lemn sau metalic, atat la scaunele de bar, cat si cele pentru luat masa. Cele de bar pot fi cusau fara spatar, fixe sau rabatabile, si vin intr-o gama variata de culori si texturi pentru a putea fi potrivite tipului de decor dorit. Pot fi folosite atat in zona barului, cat si la mesele inalte. Uneori puteti gasi elemente separate de sezut si picior pentru a avea libertatea de a le combina dupa necesitati si gusturi.

Scaunele pentru luat masa sunt de obicei mai late, pentru a oferi confortul necesar pe o durata mai lunga, avand sezutul din lemn, plastic, piele. Alte materiale cum ar fi rattanul sunt intalnite la scaunele pentru exterior, avan atat un aspect foarte placut, cat si rezistenta la umiditate si razele soarelui.

Plasticul poate fi un bun material pentru realizarea scaunelor horeca, acestea nemaifiind de mult cele cu aspect ieftin si foarte fragile cum erau mai demult, din contra, datorita evolutiei tehnologiei materialelor, se pot obtine piese cu o adevarata valoare de design si cu multa personalitate. Daca ele au piele naturala sau ecologica, sau material txtil, acestea trebuie sa fie usor de curatat si de intretinut.

Scaunele pentru salile de conferinte sunt de obicei intr-un stil mai sobru, simplu, care nu iese in evidenta, insa nici aici nu trebuie neglijat confortul, si de asemenea si usurinta cu care pot fi stocate si puse deoparte cand nu sunt folosite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>